Friday, 17 January 2014

Masker ESP Shaklee



esp, masker, yogart, kulit gebu, kulit halus, jerawat kecut





[[Bahan-bahanya]]
 
1. Plain Yogart (Saya beli jenama Nestle) kat pasaraya ada banyak je. Yang penting bukan yang berperisa ye.. kan tak pasal-pasal melekat strawberi kat muka.hihih.. 
2. ESP 
3. Piring
4. Sudu kecik

Extra:
1. Vitamin E Complex Shaklee (Tebuk dan picit keluarkan isinya)

[[Cara-caranya]]

1. Ambik piring atau bekas apa-apa je 

2. Kaut la yogurt dalam 1 ke 2 sudu ke dalam bekas (agak-agak untuk sekali pakai je tau. Kan membazir pula kalau lebih)

3. Ambik 1 sudu kecil ESP.

4. Kalau anda ada beli Set Kecantikan, boleh tebuk vitamin E yang comel tu kemudian picit dalam 1 ke 2 titik sahaja. (jangan habiskan. 1 biji boleh guna dalam 3 ke 4 kali. Lepas tebuk simpan semula dalam peti ais).

5. Pastikan muka anda suda dibasuh bersih ya puan-puan..dan lap kering-kering menggunakan tuala bersih.

6. Kacau sebati aduan tadi. Bila dah nampak sebati molek, boleh la sapu ke muka. Kalau ada berus (yang macam kat spa-spa tu,guna la. Saya guna jari je..^_^)

7. Buat la tebal-tebal pun..habiskan adunan tadi. Kalau still ada baki juga, sapu la kat tumit yang merekah ke, kat lengan yang berparut ke tak ada lah membazir kan??

Tunggu lebih kurang 20minit atau sehingga kering, baru lah dibasuh. Masker ni tak payah bawak tido la ye..kan terkejut anak korang nanti. ;p

Selepas itu,anda dah dapat merasakan perubahan pada wajah anda.. Bila dah 3 4 kali pakai, dah stat rasa kulit muka makin tegang dan glowing.. Gebuu habiss..^_^

Amalkan la ye..sambil minum sambil bermasker..anda pasti tak menyesal!!!Kulit gebu dan licin bukan lagi mustahil!
==========================
 
 
Ni testimoni orang-orang yang dah biasa amalkan Masker ni..


esp, masker, yogart, kulit gebu, kulit halus, jerawat kecut

esp, masker, yogart, kulit gebu, kulit halus, jerawat kecut

 
 
 
 
 

 Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan 
secara Part-time @ Full-time?

Hubungi:
DILLA Sms/Whatsup 019-727 0181
Shaklee ID 892145 
dan LIKE PAGE Danish Mama Shoppe

0 comments:

Follow Me